Asien

Rejs til Maldivernes drømmende omgivelser på budget

Turismen er generelt relativ ny for Maldiverne. Det første resort åbnede i 1973 og i tredive år var de dyre resort, den eneste måde at besøge øen på. For nogle år siden ændrede regeringen imidlertid sine regler for at give gæstehuse mulighed for at åbne på de lokale øer. For første gang fik turister lov til at bo hos lokalbefolkningen og få et indblik i det maldiviske liv. Men på nuværende tidspunkt er mange imidlertid stadig uvidende om, at det er muligt at gøre dette. Folk forbinder i høj grad stadig Maldiverne med luksus og dyre resorts, hvilket enormt ærgerligt, da det i den grad er muligt at rejse til Maldiverne på et budget.

Sådan kan man rejse på budget på Maldiverne

Selve rejsen til Maldiverne er ikke nødvendigvis de billigste man finder, da det alligevel er noget af en rejse fra Danmark af. Men når det så er sagt, så er det bestemt pengene vejr, da det er et guddommeligt smukt sted med de flotteste hvide sandstrand og helt klart og turkisblåt vand som man ikke ser det ret mange andre steder i verden. Det betyder også, at logi ikke er en super billig udskrivning. Man finder for eksempel ikke billige hostels fyldt med køjesenge, men det er alligevel muligt at finde indkvarteringer til en rimelig pris taget faciliteter i betragtning.

Transport er billigt på Maldiverne, hvis man ellers lige ved, hvad man skal gå efter. De lokale færger sejler godt nok efter en noget svingende tidsplan, men de koster ikke ret meget, hvilket kan være en fordel, hvis man skal fra en ø til en anden. Det kan imidlertid være ret dyrt, hvis man skal hen til et privat resort på en lille ø. I det tilfælde kan det dog godt svare sig at forhøre en lokal fisker, da de typisk vil være meget billigere end en speedbåd tilegnet turister.

Mad kan generelt også klares rimelig billigt, da mange af indkvarteringer kører med gratis morgenmadsbuffet. Det betyder, at man kan spise sig godt mæt fra morgenstunden og dermed måske først er sulten igen ved aftensmadstid, hvor man typisk kan få et måltid på en restaurant for omkring 100 kroner.

Når det kommer til ekskursioner, er den billigste måde at gøre det på at booke det gennem sit opholdssted. Derudover er det også socialt acceptabelt at forhandle prisen, hvilket kan gøre, at man kan spare endnu flere penge.

Book din rejse til Maldiverne gennem Spies

Spies har op til flere skønne indkvarteringssteder på Maldiverne og kan samtidig hjælpe dig med at sammensætte en god pakkeløsning inklusiv fly og hotel. Så hvis du allerede nu er hooked på Maldiverne, kan du booke din rejse dertil gennem Spies lige her.