Tips & Guides

SOMMERFERIEN 2019: Disse familieferie-tendenser hitter

Danskerne er vilde med at nyde sommerferien i familiens skød. Vi kan også godt lide at rejse sydpå, da det ustadige danske sommervejr har det med at sætte en stopper for ferieglæden. Vi rejser derfor kloden rundt som aldrig før, da vi ønsker at få én på opleveren, nu hvor vi endelig har fri.

I denne artikel kan du blive klogere på de nyeste tendenser indenfor familierejser. Danskerne rejser nemlig gladeligt med deres børn, og det sætter helt særlige krav til feriedestinationen.

Hoteller for hele familien

I de seneste år er der kommet fokus på børnefamilien i hotelverdenen. Tidligere har hoteller særligt været rettet mod erhvervsfolk, og ofte har de været en kedelig og støvet affære. I dag ser det heldigvis helt anderledes ud, da hotellerne er livet op og har gang i masser af sjove aktiviteter.

Netop nu er hoteller for familier derfor en kæmpe tendens, som forsøger at målrette sig ønsker hos rigtig mange forældre. Booker du din næste ferie på et familievenligt hotel, vil du få et væld af muligheder. På hoteller for familier er der nemlig fokus på gode oplevelser. Her kan dine børn derfor boltre sig i poolen, ligesom de kan møde nye legekammerater i børneklubben eller på legepladser.

Hoteller for familier skaber derfor trygge rammer for børn i alle aldre, så du bedst muligt kan læne dig tilbage og nyde samværet med din familie denne sommer.

Familier rejser til unikke rejsedestinationer

Når vi taler om rejsetendenser i 2019, er det ikke til at komme uden om danskernes lyst til at se verden. Det er nemlig tydeligt, at også børnefamilier rejser til stadigt mere eksotiske destinationer.

Alt fra Asien til USA eller den sydlige jordklode er simpelthen inden for rækkevidde. Dette er muliggjort af billigere flybilletter, der gør livet nemt for familier med børn i Danmark.

På en strand i Thailand kan du samtidig vide dig sikker på de helt perfekte rammer for alle vandhunde – uanset alder. Og så er priserne på mad og overnatning betydeligt billigere end i Sydeuropa.

Har du også mod på nye oplevelser i spændende kulturer, er det bare at kaste sig ud i det med din familie under armen. Der findes nemlig masser af familievenlige hoteller hele kloden rundt.