Cruise

Mini weekend cruise for hele familien

 

Det kan faktisk lade sig gøre at invitere hele familien med på en mini weekend cruise mellem København og Oslo og retur for den beskedne sum af 99 kr. pr. person, idet DFDS i april 2017 fejrer 150 års fødselsdag med denne store rabat til passagererne.

Man kan læse mere om mini weekend cruise på DFDS hjemmeside herunder afgange, priser samt oplevelser ombord på luksusfærgen, og her fremgår det blandt andet, at normalprisen er 398 kr. pr. person for mini weekend cruise, hvilket stadigt er et overkommeligt beløb for denne luksusferie til søs.

Oplevelser på et krydstogtsskib

En længerevarende krydstogtsrejse kan vare i flere uger eller måneder, og man kan leve en kongelig tilværelse ombord, da alting er luksuspræget og komfortabelt. Man starter med at få en dejlig kahyt med havudsigt, således man altid kan trække sig tilbage og få lidt tiltrængt søvn efter dagens strabadser.

I løbet af dagen kan man nyde tilværelsen på soldækket ved en swimmingpool, og der er masser af tilbud om wellness ombord herunder sauna, spa, manicure mv. Børnene har et stort legeområde med masser af spil, lege, klubber og aktiviteter, mens de voksne kan tage hen og handle toldfrit i taxfree shoppen eller benytte spillebordet med Kasino.

Der er gode restauranter og hyggelige caféer at vælge imellem, så derfor keder man sig aldrig ombord på et krydstogtsskib. Man har en helt utrolig god udsigt, når man stævner ud fra København, samt når man ankommer til Oslo, og den friske havluft er også med til at gøre sejladsen spændende og autentisk.

Et mini weekend cruise varer knap 3 dage, da man afgår fra København kl. 16.30, hvorefter man ankommer om morgenen kl. 10 i Oslo. Luksusfærgen sejler mod København igen kl. 17, således man ankommer næste morgen til København og har sammenlagt haft en dag i Oslo samt to dage til søs.

På besøg i Oslo

Man bør naturligvis tilrettelægge flere dage i sin kalender, hvis man ønsker at opleve en masse i Norge, men når man kun har omkring 7 timer i Oslo, så har man travlt, da der jo er masser af spændende butikker, museer, parker, historiske bygningsværker, restauranter, indkøbscentre og attraktioner rundt omkring i byen, man kan vælge imellem.

Mange vælger derfor at tage på en guidet rundtur i bus, der kan fås i en lille, mellem samt i en lang udgave på hele 5 timer, således man virkelig kommer rundt og ser de mest kendte turiststeder i byen. Man kan også tage rundt på egen hånd, og i vintermånederne er især Navisen Skøjtebane ved Karl Johan meget populær sammen med Oslo Vinterpark, hvor man både kan kælke og stå på ski.

Vil man gerne gå i smarte butikker, så ligger shoppingstrøget i Karl Johan Gate, og her kan man finde de fleste typer varer heriblandt kendte mærkevarer.