Tips & Guides

Find inspiration til rejsen på Facebook

Rigtig mange mennesker sidder alligevel og kigger på Facebook hver eneste dag, så man kan ved samme lejlighed tjekke nogle Facebook sider ud om gode rejsedestinationer, så man både har nyttig viden og baggrundsoplysninger om stederne, før man træffer det endelige valg om en ønsket ferietur.

Mange mennesker er nemlig begyndt at uploade deres feriebilleder og videooptagelser på deres Facebook profil, så venner og familie kan følge med i ferieoplevelser. På den måde kan man altså finde inspiration og viden om det rette valg af den kommende ferietur, hvis man i forvejen har tjekket flere feriesteder ud på Facebook.

Dette kan Facebook

Facebook har uden tvivl vundet kampen om de private kunders gunst, når det drejer sig om at have en privat profil på et socialt medie, hvor man kan have sine billeder, videoer og kommentarer til benyttelse af alle interesserede. Der er mulighed for at både lave chat og videotelefonopkald på Facebook, og man kan også lave forum, hvor deltagerne kan se de fælles opslag og indlæg. Facebook er derfor ideelt til at holde kontakt med familiemedlemmer, uanset hvor man bor henne i verden. Alle vigtige begivenheder kan man forevige på sin profil, så alle kan følge med i ens offentlige liv på nettet, og der er ligeledes mulighed for at komme med likes og personlige kommentarer.

Facebook anvendes også i stor udstrækning af erhvervslivet, da en virksomhed på Facebook kan markedsføre sig og informere interesserede om deres produkter. Facebook fungerer derfor som et direkte talerør til netop din målgruppe, og det er muligt at skabe målbare resultater med budgetter af alle størrelser til at opnår mere trafik, salg og tilmeldinger til eventuelt nyhedsbrev.

Faktisk er 73 % af alle danskere på Facebook, og der findes omkring 2 milliarder brugere af Facebook overalt i verden, så der er virkelig tale om en populær og anvendt webside med masser af potentiale.

Sådan kan man hente inspiration til en ferierejse

For at få det bedst mulige udbytte af en ferie bør man kende til feriedestination i forvejen herunder hotellets komfort og faciliteter samt butikker, restauranter og seværdigheder i området, så man kan lave en slags ønskeliste til turen. På den måde kan man få fuldt udbytte af ferien for alle deltagerne, så man kender til de bedste steder og kan bestille de rette billetter til netop jeres formål. Mange rejsebureauer anvender også Facebook til at markedsføre deres rejser, og for eksempel kan man finde masser af inspiration til den kommende ferie på Facebook siden for Spies Rejser, da man her kan se billeder og nyttige oplysninger fra deres mange rejsemål herunder kommentarer og anbefalinger fra tidligere feriegæster.