Luksusferie

Sådan kan luksussommerhuse lejes billigt

De fleste familier vil meget gerne invitere hele familien på et sommerhusophold med masser af plads og luksus i enten en weekend eller i flere uger i sommerferien, da man som bekendt kan slappe af og hygge sig i meget komfortable omgivelser i de danske luksussommerhuse. Men prisen på en uges ophold i denne eksklusive type luksussommerhuse kan jo ligge på 10-20.000 kr. om ugen i højsæsonen, hvor børnene har skoleferie, og dette er mange penge at betale i leje på et sommerhus, selvom der kan være tale om en stor familie. Der findes dog nogle nemme muligheder for at kunne leje luksussommerhuse med stor rabat, hvilket vil blive beskrevet i det følgende.

Fordele ved sommerhusferier

Mange har allerede købt en sommerhus til familien, således man ofte tager hertil, når man holder ferie. På den måde kan det være familiens andet hjem, og man kan endda lade venner og familie drage nytte af sommerhuset, og man kan også tjene lidt på at udleje sommerhuset til andre, således investeringen er fornuftig. Man kan også vælge blot at leje et sommerhus, når familien har behov for at holde ferie sammen, og på den måde får man jo friheden til at vælge blandt forskellige områder i landet og blandt sommerhuse i forskellige størrelser med forskellige typer faciliteter. Man får ofte mest ferie for pengene ved at leje luksussommerhuse, da disse er så store med mange sovepladser, at man kan invitere familie og venner hertil. På den måde falder lejeprisen pr. person, og det kan også tit være hyggeligere, når man er mange samlet, da man så altid har nogen at lege og spille med blandt luksushusets mange faciliteter, der typisk kan være:

  • Swimmingpool.
  • Wellness faciliteter med solarium, spa og sauna.
  • Bordtennis.
  • Billard.
  • Bordfodbold.
  • Stangtennis, basket og fodbold.
  • Internet, wifi og satellit TV.
  • Grill på terrassen.
  • Moderne køkken med hårde hvidevarer.

De fleste store moderne luksussommerhuse ligger som regel placeret med en god strategisk beliggenhed nær strand og grønne områder med skov, således man kan få masser af naturoplevelser på ferien, og man kan også nyde stilheden i fred for naboer, da man ikke har samme mulighed på et overfyldt hotel eller feriecenter.

Sådan kan man opnå lejerabatten

Man kan ofte spare over 50 % af lejeprisen på de dyre luksussommerhuse, hvis man er lidt fleksibel med valget af lejeperiode på året, da priserne falder meget, når man lejer udenfor de dyre højsæsoner midt i sommerferien samt ved højtiderne jul og påske. Man kan leje masser af luksussommerhuse hos DanCenter, der er Danmarks største udbyder af sommerhuse til leje. På deres hjemmeside kan man nemt og enkelt se udvalget af ledige luksussommerhuse, idet man blot vælger et ønsket område i landet. Når man finder et passende sommerhus, kan man se dets lejepriser og ud fra disse oplysninger booke på et attraktivt tidspunkt.