Økonomi og ferie

Nye måder at rejse billigt på

Økonomien vender langsomt til det bedre, og flere har derfor planer om at øge deres feriebudgetter. Men selvom mange har flere penge mellem hænderne, er det ikke nødvendigt at bruge flere penge på ferier for at øge feriens værdi. Vælger man at spare penge på ferien, vil det imidlertid bare give overskud på kontoen og muligvis råd til en ekstra ferie.

Tips til at rejse billigere

  1. En ferie behøver ikke være lig med at hive to hele uger ud af kalenderen. Man kan nemlig sagtens tage en forlænget weekend og få en ligeså god oplevelse. Man kunne for eksempel vælge en weekendtur til et sted for hele familien, hvor der både er plads til afslapning og gode oplevelser. Det giver selvfølgelig sig selv, at rejsen bliver billigere, når den er korte.
  1. Rejs til mindre populære destinationer for at få en billigere rejse. Drømmer du om rejsemål som Paris eller Rom, kan du med garanti finde noget lignende, hvor der er ligeså mange vidunderlige seværdigheder, god mad osv.
  1. Brug søgemaskiner, der sammenligner tilbud fra flere rejsebureauer, når du booker din rejse. Med services som Momondo og Skyscanner er det muligt at sammenligne priser på alle de mest anerkendte rejseselskabers udbud. På den måde kan du nemt og enkelt finde frem til den billigste rejse.
  1. En anden ting der ofte er en stor udgiftspost på rejsen er mad, da man ofte spiser ude på restaurant flere gange om dagen. Prøv imidlertid at lave lidt om på jeres vaner og skær ned på restaurantbesøgene og erstat dem med madpakker, der er smurt hjemmefra. Man kan ofte handle indtil en udmærket madpakke, når man er sydpå.
  1. Prøv en campingferie i stedet for et dyrt hotelophold, hvis du nyder livet i naturen og gerne vil bo billigere, når du er på ferie. Det vil som regel være billigere at bo i telt eller autocamper sammenlignet med et hotelophold.