Sydamerika

Danskerne foretrækker afslappende rejser til Sydeuropa

Hvert år vælger de fleste familier at tage på ferie sammen, og det er oftest i sommerferien, men en del rejser nu også afsted i vinterferien, efterårsferien eller i juleferien. De fleste vil gerne have 8 eller 14 dage under varme himmelstrøg, da det danske klima generelt er koldt det meste af året.

For mere end 50 år siden introducerede Simon Spies begrebet charterrejser ned til Sydeuropa, og denne tendens er stadigt den mest populære ferieform. Faktisk kan du i dag finde et stort varieret udvalg af rejser til hele verden på Spies.dk, da Spies Rejser er førende med rejser sydpå. På deres hjemmeside kan du finde beskrivelser af forskellige hoteller, destinationer og priserne herunder tilbud på afbudsrejserne.

Indholdet i en charterrejse

Charterrejser er populære blandt danskerne, da vi her får en problemfri rejse uden stress og grimme overraskelser. En sådan rejse giver dig dels en flyrejse t/r, transport til og fra det valgte hotel samt hotelophold i hele ferieperioden. Det er endda muligt at tilkøbe pakken all inclusive til mange rejser, og dermed får du også alle måltiderne med i den samlede billetpris. På den måde kan du nemmere overskue din ferie økonomi, da du reelt kun bør medbringe et beløb til dækning af souvenirs og andre indkøb.

Du kan nu nyde hele ferieopholdet på et komfortabelt luksushotel med masser af wellness tilbud samt legepladser til børnene. Om dagen kan I nyde det varme klima og det dejlige badevand langs stranden, men I kan også tage ud i lokalområdet og besøge seværdigheder og andre attraktioner herunder butikker og markedspladser.

Forskellige ferieformer

Der findes masser af forskellige typer ferier, som du kan komme afsted på:

  • Rejser med tog.
  • Rejser med bus.
  • Kør-selv-ferier i egen bil herunder skirejser.
  • Sommerhusferie.
  • Kroophold.
  • Feriecentre.
  • Charterrejser.

Disse ferietyper er alle forskellige, og du bør derfor vælge den type ferierejse, der passer bedst til jeres ønsker og økonomi. Lokale rejser i Danmark er de billigste, men prisniveauet i udlandet er ofte billigere end i Danmark, så mange vælger derfor rejser til udlandet, fordi klimaet er bedre, og fordi man kan møde spændende mennesker og fremmedartede kulturer.