Sydeuropa

Hval- og delfinsafari i Madeira

Kunne du godt tænke dig at rejse til Madeira i Portugal, hvorfor så ikke krydre rejsen med en hval- og delfinsafari, hvor der er stor chance for at se de enorme væsener. Det er en helt særlig oplevelse, der vil gøre din rejse til det lille portugisiske paradis endnu mere speciel.

Hvordan foregår en hval- og delfinsafari?

Tag af sted på komfortable katamaraner for en afslappende tur langs Madeiras sydkyst. Få chancen for at se delfiner, hvaler og lejlighedsvis endda skildpadder. Hvis vinden er gunstig, vil du kunne rejse under sejl for en uforglemmelig oplevelse! I sommermånederne er der også mulighed for at svømme i det krystalklare vand under Cabo Girão havklippen, hvis vejret og havforholdene er gode.

Selve turen er en 3-timers sejltur med katamaran langs Madeiras sydkyst. Turen starter ved Funchal Marina, hvor man får en hurtig orientering om rejsen og sikkerhedsspørgsmål om bord. Besætningen starter derefter deres søgning efter delfiner og hvaler og andet marine dyreliv med kikkert med kompas i, gør de deres bedste med deres erfarne øjne.

I sommermånederne er der mulighed for at svømme i det krystalklare vand under Cabo Girão, hvis betingelserne er gode. Det er en af ​​de højeste havklipper i verden på 580 meters højde, så det er bestemt en oplevelse, der er værd at tage med, hvis muligheden byder sog.

Under rejsen vil du desuden få detaljerede oplysninger om de arter af hvaler du ser, samt andre tekniske og historiske oplysninger for at sikre en komplet og unik oplevelse. Da der er at gøre med dyrelivet, er der tidspunkter, kan det dog i nogle tilfælde ske, at man ikke får noget at se på turen. Ved det tilfælde, vil du blive tilbudt en gratis tur på en anden dag, hos de fleste selskaber. Men uanset om man får set nogle dyr eller ej, er det en helt fantastisk sejltur i de smukkeste omgivelser – så helt spild vil det ikke være.

Her kan du booke din rejse til Madeira

Du kan bestille din rejse til Madeira hos Spies, der i øvrigt også udbyder rejser til andre portugisiske byer. Så kan du enten kombinere din rejse, så du får set flere byer på en gang eller nøjes med en enkelt by af gangen – valget er dit.