Skandinavien

Tag på skiferie i Sverige via Oslo

Skisportsstederne i Sverige strækker sig fra Riksgränsen i Polarcirklen, i den nordlige del, til ned under de svenske bjerge i nordvesten og derefter øst mod Dalarna. Og med sin nordlige bredde grader garanterer de fleste skisportssteder sne helt fra jul til påske. Så du kan være heldig at stå på ski i Sverige under midnatssolen og nordlysets kalejdoskopiske lys. Det er bare en af grundene til at skiferie i Sverige, er noget helt unikt.

Et af de bedste skiferie steder i Sverige

Åre i Sverige er Nordeuropas største og mest avancerede og varierede alpine sports by med skisport og en bred vifte af andre sportsgrene og aktiviteter, der passer til enhver mulig præference og niveau af færdigheder. Der er alt fra adrenalinindbringende sorte pister og højt udfordrende off-pist pister til en overflod af let skiløb for børn og begyndere. Åre og det tilstødende Duved tilbyder også verdensklasse skråninger til snowboarding og telemark. Ekstreme eventyr som heli-ski er også tilgængelige, hvis man er til den slags. Systemet med lifte er så omfattende, at du kan stå på ski i lang tid uden rent faktisk at stå på pisterne. Udover at stå på ski er der en bred vifte af andre aktiviteter, såsom snescootersafari, hundeslæde, klatring og meget mere. Åre er lige så berømt for sin yderst levende afterski og nattelivet – du finder ikke mange skisportssteder hvor stemningen er så høj efter mørkets frembrud. Om sommeren bliver Åre og Duved omdannet til et center for alpine sommer sportsgrene som vandreture, mountainbiking, klatring, kano og river rafting. Åre er også et perfekt sted for flyvefiskere, med mange attraktive floder og søer i nærheden. Så Åre er bestemt et sted, der kan anbefales, hvis du vil på skiferie i Sverige, netop fordi det har halt, hvad man kan forlange af det perfekte skisportssted – og mere til.

Tag videre på skiferie i Sverige fra Oslobåden

Med DFDS Seaways kan du tage fra København til Oslo med Oslobåden og derfra køre videre på skiferie i Sverige. På den måde kan du få oplevet to skønne og meget natursmukke lande på en gang. Book en tur/retur overfart med Oslobåden og kort køreturen ned, så i er friske til en lang dag på ski i Sverige, når i ankommer dertil.