Afrika

Mød fantastisk dyreliv på rejser til Gambia

Hvis man gerne vil møde eksotiske dyr på ferierejsen, så bør man overveje rejser til Gambia. Hvis du og din familie derfor gerne vil udforske verden på jeres næste ferietur, så bør I kende til mulighederne. De fleste vil gerne holde ferie i et varmt klima på et pragtfuldt hotel nær ved stranden, og dette er absolut en mulighed, hvis I rejser til Gambia med Spies Rejser.

Dette rejsebureau har nemlig indgået aftaler med hele 13 forskellige hoteller på deres charter rejser til Gambia. Cape Point-området er velegnet til dig, der ønsker at bo enkelt. Her er du også tæt på flere lokale markeder, hvor du kan forhandle om træsnit, frugt og tekstiler i batik. Hvis du helelre vil holde ferie på et stille sted, så bør du overveje et hotel i Kotu-området, Bijilo eller Lemon Creek.

Vil du bo inde i centrum, så er Senegambia Beach et oplagt valg, da du her finder masser af restauranter, barer og forlystelsesliv. På rejser til Gambia bør man altid sikre sig med de nødvendige vaccinationer samt medbringe malariapiller.

Gambia er også afslapning og badeferie ved luksushotel

Gambia er et land i Afrika, men der findes altså turistområder med luksus tilbud, der sagtens kan måle sig med de traditionelle feriedestinationer. De fleste turisthoteller kan tilbyde alt fra lækre suiter, spaafdeling med swimmingpools, træningsmuligheder, internet og lækker mad.

Både vejret, stranden og naturen er fantastisk på disse steder i Gambia, så her kan man altså både opleve en eksotisk stemning og samtidig slappe af under komfortable forhold. De fleste vælger at slappe af på stranden og se andre spille fodbold og beachvolley. På de større hotelelr findes der også et udviklet og aktivt natteliv med blandt andet populære afrikanske danseforestillinger, der er en farverig og stemningsfuld oplevelse.

Naturoplevelser i Gambia

Men der kan ikke rokkes ved, at Gambia ligger i Afrika, hvor der findes et fantastisk dyre- og planteliv. Der vokser en tæt tropisk regnskov langs Gambiafloden, og dyrelivet er meget intenst ved mangrovesumpen. Her kan du nemt møde disse vilde dyr:

  • Aber.
  • Flodheste.
  • Varaner.
  • Krokodiller.
  • Ca. 550 fuglearter som papegøjer, hejrer, gribbe, ibis, ørne mv.

Det er også muligt at komme på safariture i området, hvor man bør få fat i en erfaren guide, der kan vise det spændende land frem.