Sydeuropa

Rejser til La Gomera byder på spændende oplevelser

De fleste kender til det populære feriested De Kanariske Øer, der er en spansk øgruppe i Atlanterhavet. Langt hovedparten af turisterne rejser til Tenerife, Lanzarote eller Gran Canaria, der jo er de største øer med de fleste attraktioner. Men faktisk består De Kanariske Øer af disse 7 øer sorteret efter størrelse:

  1. Tenerife
  2. Fuerteventura
  3. Gran Canaria
  4. Lanzarote
  5. La Palma
  6. La Gomera
  7. El Hierro

Der er flere lighedstræk for øerne, men der er også væsentlige forskelle blandt dem. I det følgende vil den lille charmerende ø La Gomera blive beskrevet og sammenlignet med de andre øer.

Hvilke seværdigheder er der på La Gomera?

De fleste turister rejser til de største øer i øgruppen, da der her findes en fantastisk natur, flotte strande og luksushoteller, der kan gøre ferien til et eventyrligt ophold for din familie. Men mange turister rejser til La Gomera for at opleve denne ø og dens seværdigheder, idet de foretrækker lidt mere ro på ferien. Her bydes der på fredelige omgivelser, store naturoplevelser og eksklusive golfbaner i høj kvalitet.

La Gomera er nemlig en eventyrligt smuk ø, hvor landskabet byder på høje bjerge, bratte kløfter, dybe skove, grønne dale og maleriske byer. I kan opleve en af Europas sidste regnskove i nationalparken Garajonay. Her findes en meget ren luft samt et rigt fugleliv og et stort antal planter.

Folk på øen dyrker vindruer, tomater og bananer på de karakteristiske terrasser. Hvis du er golfinteresseret, så bør du overveje rejser til La Gomera, da her findes en fin 18-hullers golfbane. For den typiske charterturist er der ikke meget at komme efter på La Gomera, men det er der derimod for dem, som vil opleve kultur og uspoleret natur på en forholdsvis aktiv ferie.

La Gomera er frodig og grøn og naturen oplagt til vandreture, så dette er tiltalende for de fysiske aktive. I dag er La Gomera et paradis for vandrere og naturelskere, der her finder et fantastisk landskab endnu uberørt af masseturismen.

Man kan endda gå i Columbus fodspor i San Sebastian, hvor han hentede vand i en brønd før sin kendte afrejse. I kirken Iglsesias de la Asuncion bad Columbus til Gud om en god rejse. Hvis I gerne vil ud i naturen så sørg for at opleve La Gomeras nationalpark Garajonay.

Hvordan kommer man til La Gomera?

Du kan finde flere spændende rejser til La Gomera på internettet, hvor en del rejsebureauer har rejser til Kanarieøerne, og Spies Rejser tilbyder rejser til La Gomera, så her kan I finde en passende charterrejse efter jeres ønsker. Her kan I nemlig selv vælge hotellet samt dets faciliteter. På den måde kan I komme ud og opleve naturen under fremmede himmelstrøg, og I kan da også ved samme lejlighed besøge de andre øer i øgruppen.