Tips & Guides

Husk Gillette Fusion Proglide Power i bagagen

Når du skal rejse på ferie, findes der en del sager, som du helst ikke vil undvære på ferien, så dem bør du altid have et mindre lager på hylderne, så du aldrig løber tør for dem. Du har ofte nogle favoritmærker, som både kan være svære at opdrive på eksotiske feriesteder og ganske sikkert til en markant højere pris.

Hvordan vælger man den bedste barberskraber?

Der findes mange mennesker, der foretrækker at anvende en elektrisk barbermaskine til at soignere sig med, mens hovedparten foretrækker en manuel barberskraber med udskiftelige barberblade, da dette altid giver en hurtig og præcis barbering.

En barbermaskine koster ofte over 1.000 kroner, men så er den selvfølgelig billig i vedligeholdelse og kan holde i årevis. En skraber koster ikke meget, men visse barberblade kan være ret dyre i anskaffelse, og især hvis du køber de små pakker i dagligvarebutikkerne til normalprisen, hvor de nemt kan koste mere end 25 kr. pr. blad.

De billigste modeller har kun et eller to blade monteret, og de har derfor den korteste levetid, men de kan klare opgaven ganske rimeligt. Visse barberblade har 3 klinger, og de giver en noget bedre og tættere barbering. Markedets bedste model er muligvis Gillette Fusion Proglide Power, der er Gillettes topmodel med 5 skarpe klinger på hvert blad samt den kendte Lubra-strip og med en moderne Proglide behandling af bladene, der giver et bedre glid.

Power udgaverne sender mikroimpulser ud, der sikrer vibrationer på bladene, således de kommer endnu tættere på huden under barberingen. Gillette Fusion Proglide Power har endnu tyndere blade end den traditionelle Gillette Fusion model, så den skulle glide endnu bedre end de første modeller.

Køb barberblade billigst på nettet

Hvis du ser dig godt for, så vil du ofte kunne købe dine barberblade med over 50 % rabat, når du køber dem i store økonomipakninger på nettet. Webshops har jo netop ikke særligt store driftsudgifter, så derfor kan de tilbyde meget konkurrencedygtige priser i forhold til de fysiske forretninger. Du kan købe billige Gillette Fusion Proglide Power barberblade hos Postmeshave, da denne webshop i mange år har solgt barberblade til lave priser til de mest udbredte mærker i Danmark.