Camping

Ny ferieform kombinerer komfort og camping

For nylig har en global tendens, der tilbyder udendørs entusiaster en opgradering på hvile og rekreation, udbredt sig. Det kaldes Glamping, et nyt ord for en ny rejseform, defineret som glamourøs camping, der netop kombinerer komfort og camping for en mere luksuriøs oplevelse og ferie.

En voksende trend

Glamping er en fusion af glamour og camping, der opstod internationalt og har udbredt sig på tværs af Atlanten i det seneste årti.

Glamping fokuserer på et højt serviceniveau, der koncentrerer sig om den komplette komfort for gæsterne. Faciliteterne ved glamping ressorts overstiger altså de almindelig kendte camping faciliteter, da der både kan være wellness centre, sauna og andre luksuriøse tiltag at finde.

I 2015 blev der søgt på glamping 260.000 gange om måneden, hvilket er mere end 3 millioner årlige søgninger. Det er altså et udtryk for, at det er en voksende trend som folk er mere og mere interesserede i.

Glamping inspiration

Glamping.com inspirerer folk til at opleve denne nye form for rejse med nogle af de fineste glamping destinationer i verden. Deres mål er at guide de besøgende gennem det utal af muligheder til den destination,  der bedst opfylder deres erfaringsmæssige rejse behov og krav. Glamping.com er enestående, fordi sitet har etableret et sæt standarder, som de forskellige indkvarteringer skal opfylde for at blive optaget i samlingen – herunder er det faktum, at indkvarteringerne som minimum skal have 4 stjerner.

Glamping.com er ikke kun en kilde til de hotteste glamping steder på verdensplan, men også de nyeste glamping trends indenfor mode, design og luksus livsstil.